Alzira il·lumina les fonts de la ciutat amb el color morat amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Demà, 8 de març, se commemora el Dia Internacional de la Dona, i per a contribuir a donar realç a esta celebració les principals fonts d’Alzira estaran il·luminades amb el color morat, el color associat a la lluita contra la violència de gènere. Amb açò l’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Serveis Urbans, es posiciona al costat de tots els drets i llibertats de la dona.

Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea, ha manifestat que “Un anys més volem sumar-nos a esta important reivindicació mundial que arreplega el testimoni de les primeres celebracions del Dia de la Dona, iniciades en 1908 per part de dones socialistes nord-americanes.

A Europa l’any 1910 en la 2a Conferència Internacional de Dones Socialistes, Clara Zetnik proposà l’establiment del Dia Internacional de les Dones per tal de promoure el sufragi femení, a més de la pau i la llibertat. 

Alzira vol deixar patent la seua implicació en esta lluita tant necessària i essencial, i per tal motiu il·lumina les fonts de les places del Regne i Major i la del parc de l’Alquenència amb el color morat.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia