Bonrepòs i Mirambell renova totes les fonts del municipi

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, en el seu afany per continuar millorant la qualitat del mobiliari urbà, ha renovat totes les fonts del municipi, un total de 17.

A més, amb aquesta acció s’aconsegueix també una major eficiència de la xarxa d’aigua potable municipal, solucionant qualsevol problema de fugida que pogueren presentar les fonts antigues. 

Les fonts s’han instal·lat en tots els parcs del municipi, com el dels Paellers, el de la plaça dels Ofici, el dels Formiguetes, el de Federica Montseny i els del Boulevard de la Generalitat. També, en les places principals: la del Poble, la de la Llar i la de Sant Vicent, i en el col·legi, el poliesportiu i el camp de futbol. 

Així, el Consistori ha realitzat una inversió total de 4.524,89 euros més IVA per a dur a terme la compra d’aquestes fonts, que s’ha adjudicat a l’empresa Novatilu, SLU.

Les fonts que s’han instal·lat són d’acer zincat, la qual cosa proporciona una protecció especial contra la corrosió. A més, tant l’aixeta com el suport són niquelats. Quant a l’acabat, les fonts estan pintades amb imprimació epoxi i pintura polièster en pols grisa.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia