Gemma Alós presenta la seua candidatura a la secretaria general del PSPV-PSOE d’Alzira

Dissabte 9 d’abril la militància d’Alzira elegirà una nova comissió executiva

L’actual regidora i membre de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira presenta la seua candidatura a dirigir l’agrupació municipal del PSPV-PSOE.

L’executiva local ha acordat hui la data de l’assemblea on la militància elegirà la nova direcció que encapçalarà el partit durant els pròxims quatre anys. El dia 9 d’abril els i les militants decidiran el futur de l’agrupació.

Després de l’aprovació del calendari local per a renovar l’òrgan execitiu municipal, Gemma Alós anuncia oficialment la seua candidatura a liderar el PSPV-PSOE d’Alzira, presentant un projecte “renovador, que torne a il·lusionar a la militància”. Alós defensa un canvi “on totes i tots tenen cabuda. El meu objectiu és treballar en equip per a recuperar l’espai que s’ha perdut i millorar els resultats electorals”.

Gemma Alós forma part de la comissió executiva provincial encapçalada per Carlos Fernández Bielsa, i treballa per a conformar una executiva local variada, integradora i que combine joventut i experiència. En aquest sentit, assegura que totes i tots “ens hem de sentir representats en la futura executiva local, per això amb l’anunci de la meua candidatura vull també tendir la mà a Adrián Sarria i oferir la seua integració en el projecte del Partit Socialista, ja que defensem un model de partit participatiu, on totes i tots expressem les nostres idees i opinions”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.