El Luis Suñer Picó d’Alzira va acollir l’encontre de l’UD Alzira contra el Benigànim.

L’encontre va estar decidit des d’un primer moment.

El partit de l’Alzira contra el Benigànim es va realitzar al Luis Suñer Picó, ja remodelat. Allí es jugava la 16 jornada que enfrontava la Unió Esportiva contra l’equip de Ruí Tomé.

La primera part de l’encontre, els dos equips van anar a totes i així s’arribaria al temps de descans, en la victòria de la Unió Esportiva de l’Alzira. El conjunt que dirigeix Pau Quesada volia mantindre eixe quart lloc que té en aquesta categoria de tercera divisió. Al minut 32’ l’alegria dels aficionats alzirenys arribava amb el gol de Mauronelo.

A partir d’eixe moment, el conjunt de la Ribera es va fer en el domini de l’encontre i al minut 42’ abans d’arribar al descans, Granados posava el 2 a 0 al marcador. L’Alzira aplegava al descans en un partir pràcticament guanyat encara que en la segona part, el conjunt blaugrana es va dedicar a veure si podia augmentar l’avantatge però no va poder ser ni marcar més gols tot i que va tindre diferents ocasions per seguir sumant gols al partit.

Al final, victòria important per a l’equip de Pau Quesada que continua següent el quart de la categoria. En aquests moments li donaria la promoció d’ascens a la segona divisió B. Ara a esperar la pròxima jornada que serà en el camp de l’alcoià.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.