Turisme ja ha elaborat huit guies higienicosanitàries enfront del COVID-19 per als subsectors turístics

Han participat Comunitats Autònomes, agents socials, patronals i experts

La Secretaria d’Estat de Turisme disposa ja dels esborranys de mesures higienicosanitàries per a la reobertura segura de huit subsectors turístics, que formaran part del protocol sanitari únic enfront del COVID-19 acordat amb les Comunitats Autònomes.

En concret, s’han elaborat les “Mesures per a la reducció de riscos higienicosanitaris enfront del COVID-19” per a hotels i apartaments turístics, albergs/hostels, allotjaments rurals, guies de turisme, balnearis, càmpings, restaurants i agències de viatges.

En la seua elaboració han participat les Comunitats Autònomes, els agents socials, les associacions de cada subsector, experts participants en els grups de treball i l’Associació Espanyola de Serveis de Prevenció Laboral (AESPLA), coordinats per l’Institut de Qualitat Turística, entitat a la qual la Secretaria d’Estat de Turisme ha encomanat aquesta labor.

Les guies -ja remeses al Ministeri de Sanitat- contenen requisits de servei, neteja i desinfecció, manteniment i gestió del risc, així com directrius i recomanacions generals per a un retorn segur a l’activitat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.