Godella cancel·la la cavalcada dels Reis Mags davant el risc de contagi per COVID-19

L’Ajuntament de Godella ha decidit cancel·lar la celebració de la tradicional cavalcada dels Reis Mags del pròxim 5 de gener davant el risc de contagis per COVID-19 després de l’increment de la incidència acumulada en les últimes jornades.

Malgrat la voluntat de l’equip de govern de mantindre les celebracions nadalenques, l’augment de casos de les últimes setmanes -261 positius en les últim dades- ha provocat la decisió de cancel·lar l’activitat per a evitar contagis i posar fre a la pandèmia.

Les autoritats sanitàries han recomanat que no se celebren activitats en les quals existisca la possibilitat que es produïsquen aglomeracions. D’esta manera, en un acte de responsabilitat s’ha estimat oportuna la cancel·lació de la cavalcada que recorre els carrers de Godella.

Lupe Rodríguez, regidora de Festes, ha indicat que esta ha sigut “una difícil decisió”, ja que “sabem la il·lusió amb la qual s’espera esta jornada per part dels més xicotets, però hem d’apostar per la responsabilitat i la seguretat de tota la nostra ciutadania”.

“L’alta incidència de COVID-19 en el nostre municipi fa que existisca un evident risc en una activitat que reuneix moltíssima gent cada any. Ens hauria encantat que la situació fora diferent, encara que la realitat i l’actualitat és la que mana”, ha seguit la regidora.

Finalment, l’Ajuntament de Godella ha ratificat que la resta d’activitats previstes en la programació nadalenca segueixen avant, ja que estan garantides les mesures que recomanen les autoritats autonòmiques i estatals.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.