Alzira il·lumina les fonts de la ciutat amb el color morat amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Demà, 8 de març, se commemora el Dia Internacional de la Dona, i per a contribuir a donar realç a esta celebració les principals fonts d’Alzira estaran il·luminades amb el color morat, el color associat a la lluita contra la violència de gènere. Amb açò l’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Serveis Urbans, es posiciona al costat de tots els drets i llibertats de la dona.

Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea, ha manifestat que “Un anys més volem sumar-nos a esta important reivindicació mundial que arreplega el testimoni de les primeres celebracions del Dia de la Dona, iniciades en 1908 per part de dones socialistes nord-americanes.

A Europa l’any 1910 en la 2a Conferència Internacional de Dones Socialistes, Clara Zetnik proposà l’establiment del Dia Internacional de les Dones per tal de promoure el sufragi femení, a més de la pau i la llibertat. 

Alzira vol deixar patent la seua implicació en esta lluita tant necessària i essencial, i per tal motiu il·lumina les fonts de les places del Regne i Major i la del parc de l’Alquenència amb el color morat.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.