Mislata reobri la plaça Ciutat de la Llisa amb una festa infantil

La zona totalment reurbanitzada compta amb 375 m² dedicats a jocs infantils, zones enjardinades, i nou mobiliari adaptat a persones amb mobilitat reduïda

Per a l’alcalde, Carlos F. *Bielsa, “és un compromís complit amb el barri, i l’hem dut a terme comptant amb les opinions i preferències del veïnat, protagonista d’un procés de participació exemplar; similar al que continuarem fent en altres remodelacions”

La plaça Ciutat de la Llisa de Mislata, després d’un procés de remodelació del seu entorn, torna a estar oberta per al veïnat. La zona reurbanitzada compta amb un nou parc infantil, la millora i ampliació dels espais enjardinats amb més zona d’ombra, nou mobiliari, i l’adaptació urbanística per a persones amb mobilitat reduïda. El disseny del nou espai naix gràcies al programa de participació ciutadana ‘Mislata Opina’.

L’acte de reobertura va consistir en una festa per a xiquets i xiquetes on han pogut gaudir d’un concert en directe amb música per a tota la família, berenar i diverses sorpreses. L’alcalde, Carlos Fernández *Bielsa, allí present, ha volgut manifestar al veïnat “l’agraïment per la paciència durant el procés de remodelació i especialment per haver ajudat en un procés obert que segur que serà referent en moltes altres actuacions que es tinguen en un futur a Mislata”. Per part seua, la regidora d’Urbanisme i Medi Ambient, Mercedes Caballero, ha destacat que aquesta nova plaça “és exemple d’avantguarda, modernitat i participació en els espais públics”. A l’acte també van assistir la vicealcaldessa, María Luisa Martínez Mora, i els tinents d’alcalde Pepi Luján i Ximo Moreno, entre altres membres de l’equip de govern.

La nova àrea de jocs infantils, amb un total de *375m2, permetrà gaudir de la plaça pública amb major seguretat, accessibilitat i confort. Els gronxadors del parc inclouen seients adaptats i també hi ha una font d’aigua adaptada a persones amb diversitat funcional. Entre les novetats es troben els seients instal·lats que permeten a les persones adultes acompanyar als més xicotets i xicotetes. Amb l’execució de la remodelació s’ha eliminat la font ornamental que existia per a ampliar els espais verds i el mobiliari urbà.

La plaça i el parc infantil han nascut gràcies a la implicació i la col·laboració veïnal gràcies al procés ‘Mislata Opina’, mitjançant el qual el veïnat major de 4 anys dels carrers adjacents es va decantar per aquesta proposta de temàtica marinera amb el 61,21% dels vots emesos. Un programa de participació ciutadana que es va celebrar fa set mesos, i hui veu els seus fruits fent realitat el projecte.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.