Alzira presenta el llibre El rescat de “l’illa”

Alzira compta amb un nou recurs didàctic per donar a conéixer el patrimoni i els recursos turístics que té la ciutat. Es tracta del llibre El rescat de “l’illa”,  editat per la regidoria de Turisme i destinat a escolars del tercer cicle de primària i a estudiants de Secundària.


El llibre narra la història del perill que està vivint l’illa del Xúquer (Alzira). El lector serà el protagonista d’esta gimcana i sols ell podrà salvar la ciutat sempre que supere les proves que se’l presenten pel camí. Rescatarà així l’illa de les mans d’Oblit. Aconseguirà el lector que la ciutat torne a recordar el patrimoni amb el qual compta Alzira.


L’autora de l’obra és Laia Fontana i està il·lustrat per La Màgia d’Imaginar a càrrec de Neus Fontana. Este llibre també compta amb un manual pràctic del patrimoni alzireny coordinat per les tècniques de Turisme.


El rescat de “l’illa” es donarà a conéixer a tots els centres escolars amb 3r cicle de primària i ESO perquè puga ser utilitzat dins de la programació didàctica del curs i per fomentar que els escolars puguen conéixer el patrimoni històric, cultural i turístic que té la ciutat d’Alzira. A més es realitzarà una presentació per al professorat, oberta a tota la ciutadania. La presentació estarà a càrrec de l’influencer valencià Fran Tudela, més conegut com a Cabra Fotuda.

La regidora de Turisme, Isabel Aguilar ha manifestat que “Este llibre és el resultat d’un any de treball de tot el departament i de les seues autores. Es tracta d’un treball molt acurat per poder arribar als nostres joves i conscienciar-los de la importància de cuidar el nostre patrimoni, a més de fomentar que ells siguen abanderats del que atresora la seua ciutat”. L’edil ha afegit que “D’ací a poc temps farem la seua presentació i donarem a conéixer este recurs turístic, patrimonial i sobretot didàctic a tota la ciutat, esperant que el treball realitzar siga ferramenta per conscienciar i educar en la importància de les nostres arrels”.

El llibre es presentarà el dimecres 21 de setembre a les huit de la vesprada a l’auditori de la Casa de la Cultura amb la participació de l’influencer valencià Cabra Fotuda.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.