L’Ajuntament de Museros incorpora a dues persones en atur gràcies al programa EXPLUS

Els treballadors són un home i una dona, majors de 30 anys, que realitzaran labors d’auxiliar de jardineria durant 1 any

Des del passat 24 d’octubre, l’Ajuntament de Museros compta amb dos empleats municipals més gràcies al programa EXPLUS de Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana. Aquesta iniciativa laboral està dirigida a persones majors de 30 anys i en situació de desocupació, i ha permés la contractació d’un home i una dona que realitzaran labors auxiliars de jardineria fins a octubre de 2023.

L’objectiu d’aquest programa és millorar l’accés a l’ocupació i a mesures d’activació de les persones demandants d’ocupació i en particular de les persones desocupades de llarga duració, els grups desfavorits del mercat laboral i de les persones inactives. A més, es dota a les entitats locals de mitjans humans addicionals per a oferir uns serveis públics de qualitat.

L’alcaldessa de Museros i regidora d’Ocupació, Cristina Civera, mostrava la seua satisfacció amb aquesta mena de mesures “gràcies a que ajuden l’Ajuntament a tindre major recursos per a prestar serveis que repercuteixen positivament en els ciutadans i ciutadanes”. A més, l’alcaldessa destacava que “per a les persones que s’incorporen és una oportunitat laboral que els permet ajudar en el seu municipi, alguna cosa que alhora és una responsabilitat pel molt que poden aportar durant 1 any”.

Finalment des de l’Ajuntament s’ha volgut destacar la important labor que s’està realitzant des de la institució per a aconseguir aquest tipus de subvencions. Recentment, ja es van incorporar 2 treballadors amb el pla EMPUJU, que està destinat a menors de 30 anys, i ara amb el programa EXPLUS s’incorporen altres dues persones.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.