Èxit de les Escoles de Nadal de Quart de Poblet

Èxit de les Escoles de Nadal de Quart de Poblet

Més de 120 xiquets gaudeixen de les activitats d’oci organitzades per l’Ajuntament per a facilitar la conciliació familiar i laboral

Conciliar la vida familiar i laboral de les persones majors mentre que els més xicotets i xicotetes s’ho passen bé aprenent i fent esport. Aquest ha sigut l’objectiu de les Escoles de Nadal posades en marxa per l‘Ajuntament de Quart de Poblet i que han sigut un èxit.

Durant les dues setmanes de vacances escolars, més de 120 xiquets i xiquetes han assistit a dues dels centre educatius del municipi. On han gaudit de multitud d’activitats divertides i saludables. En cada col·legi s’ha apostat per una temàtica diferent, tenint en compte la diversitat de gustos i interessos dels i les més joves.

Així, en el CEIP La Constitució s’ha dut a terme una programació esportiva. Mentre que en el CEIP María Moliner s’ha posat el focus en l’estimulació de la creativitat.

Una alternativa d’oci que ha comptat amb un excel·lent acolliment i l’objectiu del qual ha sigut afavorir el desenvolupament integral de xiquetes i xiquets mitjançant diferents continguts educatius i lúdics, com a jocs, gimcanes, reptes o tallers nadalencs en els quals les mesures de seguretat han estat garantides en tot moment.

Les Escoles de Nadal són una iniciativa que forma part del programa Quart Concilia, finançat pel Pla Corresponsables i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. D’aquesta manera, el consistori manté el seu compromís tant de treballar per la reducció de les desigualtats en la infància, com de promocionar la salut de xiquets i xiquetes amb activitats que a més els ajuden en la seua socialització i benestar emocional.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.