15 voluntàries i voluntaris participaran enguany en els Punts Violeta que l’Ajuntament d’Alaquàs

Alaquàs va celebrar ahir una jornada per a la formació i capacitació de les persones que participaran en aquesta iniciativa creada per a gaudir d’espais lúdics festius lliures de violència masclista

Un total de 15 voluntàries i voluntaris participaran enguany en els Punts Violeta que l’Ajuntament d’Alaquàs habilitarà en els actes amb major afluència de públic de les Festes Majors 2022. Es tracta d’una iniciativa sorgida fa 4 anys per tal de contribuir a gaudir d’unes festes lliures de violència masclista.

Ahir dimarts 19 de juliol es va celebrar la sessió de formació i capacitació necessària per a poder formar part d’aquests punts i conéixer més a prop els conceptes bàsics, normatives i funcionament d’aquest recurs amb l’objectiu d’oferir la millor resposta davant qualsevol situació que es puga plantejar. En ella hi van estar presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i la Regidora d’Igualtat, Elena Álamo.

En els punts s’oferirà informació i assessorament en matèria de violències masclistes, especialment les agressions sexuals. S’ha previst la seua habilitació en el Festival de Paelles i en els diferents concerts i discmòbils.

Comenta la notícia