20 persones desocupades es formen a IDEA en el taller d’ocupació T’ESTIME 2014-2015: rehabilitació d’edificis i auxiliar de geriatria

El Taller d’Ocupació T’ESTIME 2014-2015 ha donat l’oportunitat a un total de vint persones desocupades de formar-se, amb un contracte laboral de sis mesos, en les especialitats d’Auxiliar de Geriatria i de Rehabilitació d’Edificis. Aquest programa ha permès contractar sis persones més per a la direcció del taller, el professorat de teoria i de reforç, un auxiliar administratiu i els monitors.

Els alumnes del taller de Rehabilitació d’Edificis han construït noves aules que IDEA destinarà a formació de persones desocupades. L’alcalde Diego Gómez i el responsable de Promoció Econòmica, Ivan Martínez, han entregat en el MUMA els certificats acreditatius dels dos tallers a les vint persones que han rebut la formació. El regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martínez, ha destacat: «Des de l’Ajuntament es realitza un gran esforç per a poder dur a terme aquests tallers de formació i ocupació, una de les nostres prioritats».

DSCN3411 DSCN3389

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.