22 municipis de la província de València queden tancats perimetralment Alfafar, Sedaví, Llocnou, Benetússer i Massanassa funcionen com un únic nucli urbà

La Generalitat Valenciana ha decidit confinar 29 municipis de la Comunitat per la seua alta incidència de covid-19.  La mesura ha entrat en vigor aquest 7 de gener i durarà com a mínim 14 dies, depenent de la situació epidemiològica que presente cadascun d’ells.

22 són el municipis  de la provincia de València que a hores dara queden tancats perimetralment.

A València són Llíria, Massanassa, Ayora, Utiel, Sedaví, Sollana, Guadassuar, Oliva, Daimús, Canals, Benigànim, Moixent, Xàtiva, Ontinyent, Cheste, Sinarcas, Anna, Quatretonda, Bonrepòs i Mirambell. A més la Generalitat va decidir aferir a la llista a Alfafar, Llocnou de la Corona i Benetússer.

A causa de la proximitat que existeix entre les cinc localitats de Alfafar, Sedaví, Llocnou, Benetússer i Massanassa, la Generalitat ha decidit que funcionaran com un únic nucli de población, pel que la mobilitat entre elles sí que estarà permesa.

Finalment els alcaldes dels 5 municipis han decidit aplicar la mateixa norma tant a les poblacions com a la zona comercial.

Les mesures que s’apliquen sobre aquestes localitats, a més del tancament perimetral, inclouen: el tancament de l’hostaleria i els locals d’oci, a excepció del servei a domicili. També romandran tancats  els jardins i gimnasos, els centres socials, clubs i casinos, tant de titularitat pública com privada.  

En el que té a veure amb vetles, noces i altres trobades, aquests tan sols podran albergar a 15 persones si l’esdeveniment se celebra a l’aire lliure, i 10 si és en un espai tancat. Els col·legis i instituts, per part seua, sí que podran continuar amb la seua activitat, i els desplaçaments per motius laborals també estaran permesos.

A Castelló, els municipis tancats han sigut Jérica, Soneja, Atzeneta del Maestrat i Borriol. En el cas d’Alacant, Polop, Alcoi i Castalla.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.