500 dones al tradicional sopar d’Alginet

El sopar de la Dona torna a ser un èxit

A les 9 de la nit, del divendres 11 de març, el restaurant San Patricio d’Alginet tornava a rebre als seus salons el tradicional sopar de la dona.

Un acte molt esperat dins la programació de la Setmana de la Dona i on, aquest any, van assistir 500 dones.

Tal com comentava la regidora de la Dona, Maria José Martínez “hem estat dos anys sense poder portar-lo a terme per la pandèmia i poder vore que al final el podem celebrar és molt gratificant”.

A les 8.30 de la vesprada autobusos eixien del poble per portar a les comensals al saló. Una vegada allí, les festeres 2022 van repartir el detall preparat per la regidoria en agraïment a la seua assistència i que va consistir en un espill on en l’embolcall de fora es podia llegir “estima el que veus”.

En finalitzar el sopar, Martínez va fer entrega d’uns rams a una assistents que feia anys, a les festeres 2022, protecció civil, mestresses de casa i pàdel femení per la seua col·laboració en aquesta setmana de manera desinteressada.

La nit continuà amb el sorteig de regals per part de les Festeres 2022 i discomòbil per tancar una nit de risses, bona companyia i germanor.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia