55 persones majors de Torrent participaran en el Iaios Training Festival

El Iaios Training Festival se celebra este divendres al Campus de Blasco Ibáñez

Este divendres, 55 persones majors de Torrent, que formen part dels programes de Rutes Saludables i de Gimnàstica Manteniment de la Fundació Esportiva Municipal de Torrent

Este divendres, 55 persones majors de Torrent, que formen part dels programes de Rutes Saludables i de Gimnàstica Manteniment de la Fundació Esportiva Municipal de Torrent. S’uniran al Iaios Training Festival. Este esdeveniment, que es durà a terme el divendres 19 d’abril de 9 a 14 hores en el Pavelló d’Esports del Campus de Blasco Ibáñez de la Universitat de València. És una iniciativa destinada a fomentar la participació dels adults majors en programes d’entrenament regular

El Iaios Training Festival, creat per l’Associació Entrenament amb Majors en 2016. Compta amb la col·laboració de la Unitat d’Investigació en Rendiment Físic i Esportiu (UIRFIDE). El Servei d’Educació Física i Esports i la FCAFE de la Universitat de València. L’esdeveniment té com a objectiu destacar la importància creixent dels adults majors en la societat actual i promoure el paper crucial de l’activitat física i l’esport en la millora de la seua qualitat de vida i envelliment exitós.

Cada any, el festival atrau a més de 400 persones majors. Els qui participen en una varietat de tallers d’entrenament funcional i activitats físiques específiques per a este grup demogràfic. Que inclouen ioga, entrenament multicomponent, dansa, chair dancing, merenga, nordic walking i tai-chi.

Enguany, els participants de Torrent s’uniran a esta jornada dedicada al benestar i l’activitat física. Demostrant que l’envelliment i l’entrenament poden i deuen anar de bracet per a una vida saludable i activa. L’FDM Torrent posa l’autobús d’anada i tornada, l’organització s’encarrega de l’esmorzar, la hidratació, regalar-los samarretes i oferir-los un matí ple d’activitats dirigides per personal especialitzat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.