7000 usuaris disfruten de la piscina municipal d’Alzira durant el mes de març

Les activitats d’aigua de la piscina concentren durant un mes mil usuaris/es

El complexe esportiu de la Piscina Coberta Municipal d’Alzira ha donat servei el passat mes de març a més de 7.000 usuaris.

Una vegada més, s’incrementa l’ús d’esta instal·lació esportiva. Que a banda de les activitats d’aigua i el balneari oferix un gran gamma d’activitats en sec. A més del gimnàs i les pistes de pàdel. Totes les activitats programades des del departament d’esports en esta instal·lació municipal s’han vist incrementades de manera considerable en relació amb les dades del passat any, ja de per sí mateix bones, amb increments que en el cas de les persones abonades ha sigut del 5% i en activitats dirigides del 6% i d’un 10% en la venda d’entrades de dia i bons de 10 usos.

Per modalitats d’ús, durant este últim mes  s’ha donat servei a 1.000 usuaris en activitats dirigides d’aigua, activitats en sec i pàdel, a 1.200 abonats/des en les diverses modalitats, a 500 abonats/des del col·lectiu de persones jubilades. A més durant este mes, s’han adquirit  4.300 entrades de dia i 75 bons de 10 usos.

El regidor d’Esports, Vicent de la Concepción, s’ha mostrat  molt satisfet de la consolidació de l’ús de la piscina coberta. Tots els alzirenys i alzirenyes tenen al seu abast una instal·lació per a la pràctica esportiva en una relació qualitat-preu molt bona”, que oferix la possibilitat de  millorar la seua condició física, salut i benestar general.

Tota la informació del complexe esportiu es pot trobar al següent enllaç: 

https://piscina.esportsmunicipalsalzira.com/

Esport i salut a l’abast de totes i tots.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.