La inauguració del Parc Infantil

El Perelló compta amb una nova zona lúdic-esportiva per a joves i majors, una reivindicació històrica dels veïns i veïnes que fins ara tan sol comptava amb un xicotet parc situat al costat de la carretera, la qual cosa feia témer als pares i mares per la seguretat dels xiquets i xiquetes que allí jugaven.
El Parc Infantil, la construcció del qual va finalitzar fa escassos mesos, no haguera sigut possible sense l’ajuda de la Diputació de València, que ha invertit un total de 240.000 euros en aquest projecte, a través de les Inversions Financerament Sostenibles (IFS) i d’un conveni que ha permès completar l’obra. L’àrea lúdic-recreativa està composta per tres zones diferenciades: una dirigida als més xicotets, d’entre 1 i 5 anys; una altra part destinada a xiquets i xiquetes una mica més majors, d’entre 5 i 12 anys, ambdues finançades per la Diputació de València; i una zona biosaludable per a fer exercici, destinada especialment a persones majors. Aquesta última ha sigut finançada pel propi Ajuntament del Perelló, encapçalat pel seu Alcalde, Andrés Fernández.
La inauguració del Parc Infantil, que va tenir lloc ahir dimarts 11 de juliol a les 18 hores, va comptar amb la presència del President de la Diputació, Jorge Rodríguez, que es va desplaçar fins al Perelló per a veure in situ el resultat de les inversions de la institució provincial al Perelló. “És una gran satisfacció veure com es dóna resposta a necessitats de la ciutadania, fent realitat una reivindicació històrica com aquesta i oferint una major seguretat als xiquets amb aquest nou parc”, ha indicat Rodríguez, que durant la visita va estar acompanyat per Andrés Fernández, Alcalde del Perelló i Pilar Moncho, Diputada de Turisme.
 
“Portàvem molt de temps esperant poder fer alguna cosa així. Estem tots molt contents de veure aquest projecte fet realitat, tot amb l’ajuda de la Diputació”, ha destacat l’alcalde, Andrés Fernández, abrigallat pels membres de la Corporació municipal del Perelló, l’Alcaldessa de Sueca i per Alcaldesses, Regidors i Regidores de la Ribera Baixa.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.