El IVASPE reconeix tres policies alzirenys amb la Creu al Mèrit Policial

 

Alzira, 12 de juliol de 2017.- La regidora de Policia Local, Sara Garés, va assistir ahir a l’acte de lliurament de condecoracions a la Policia Local de la Comunitat Valenciana organitzat per l’IVASPE, Institut València de Seguretat Pública i Emergències.

Entre els guardonats de la Comunitat, van estar tres agents de la Policia Local d’Alzira, que van estar acompanyats per l’intendent principal de la Policia, Jorge Iglesias.

La cerimònia es va fer ressò de la importància de la tasca, l’esforç i la professionalitat dels quasi 10.000 policies que integren este cos de seguretat a la Comunitat.

L’acte, va estar presidit pel director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, i va tindre lloc al pati interior de les instal·lacions de l’IVASPE.

El distintiu atorgat és la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc, que reconeix la trajectòria professional al llarg de 25 anys de servei en el cos. Els agents d’Alzira condecorats són l’oficial Salvador Villalba i els agents José Ribera i José Francisco Micó.

La regidora, Sara Garés, ha destacat la importància de la tasca de la Policia Local per al benestar de la població i els va traslladar la més sincera enhorabona. Des de l’Ajuntament d’Alzira volem manifestar el màxim reconeixement a l’oficial i els agents guardonats.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.