Ciutadans (Cs) d’Alzira celebra amb el Club de Convivència terapèutic de la ciutat i AFARADEM la festa de nadal

María José Llopis: “La societat necessita sensibilitzar-se amb alguns col·lectius per entendre les diferents realitats que existixen”

Alzira, dimecres 20 de desembre de 2017. La portaveu de Cs, MªJosé Llopis, ha acompanyat al Club de Convivència terapèutic de malalts mentals d’Alzira i a AFADAREM en els actes organitzats a la Casa de la Cultura per a celebrar l’arribada del Nadal. Llopis ha explicat que “els participants del Taller de Teatre de l’associació han representat una mostra del seu treball”.

L’edila ha manifestat el seu “suport a tots aquells que per un motiu o un altre patixen problemes relacionats amb la salut mental”. També ha recordat que “la societat necessita sensibilitzar-se amb alguns col·lectius per entendre les diferents realitats que existixen”.

La regidora de l’Ajuntament d’Alzira ha volgut expressar “el seu desig que la societat es conscienciï per donar-li normalitat a estos malalts que durant anys han patit un estigma social”. “Des de Cs estem oberts a col·laborar amb qualsevol iniciativa que busque complir este objectiu”, ha assenyalat Llopis.
Firma email ayto

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.