Beniparrell celebra el seu esmorzar de Santa Bàrbara

L’Ajuntament de Beniparrell torna a organitzar el seu tradicional esmorzar popular en honor a la seua patrona, Santa Bàrbara. La celebració començava a les 9 del matí a la plaça baron, en un ambient festiu en el que tampoc faltà la música. Ni més ni menys que vuit cents pans, vuit centes botifarres, altres vuit centes llonganisses i vuit centes cansalades. Un total de dos mil quatre centes peces de carn torrada que pogueren gaudir, en un entrepà, acompanyat de vi, aigua, cervesa o cola, les veïnes i els veïns de Beniparrell, que plenaren de gom a gom el lloc.

El veïnat beniparrellí gaudí d’un esmorzar en companyia dels veïns,  la família i els amics, en una jornada lliure de restriccions sanitàries.

I és que després de la pandèmia, la gent està enormement animada, la qual cosa es demostrà amb la gran assistència a l’esdeveniment. 

Pel que fa a la beguda, la previsió era la de tindre suficient per a tot el veïnat assistent a l’esmorzar i, a més, que en sobrara per a altres esdeveniments.

Una altra previsió, la de l’esmorzar pròpiament dit ,era la de realitzar vuit cents entrepans. Els sobrants, a l’igual que es va fer en edicions,  s’han entregat a les persones més necessitades. Cada entrepà estava composat per tres peces càrniques.

Esta tradició que es celebra des de fa molts anys, enguany ha pogut realitzar-se amb la més absoluta normalitat, després de 3 anys en els quals va haver de ser anul·lada i celebrada amb restriccions a causa de la pandèmia. 

Un esmorzar organitzat pel consistori amb gran importància per a la ciutadania, donada la seua

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.