ASOPROA llança nova marca de qualitat per consolidar rendibilitat de l’advocat a 

S’ha celebrat una jornada de presentació de la marca de qualitat d’alvocats organitzada per L’Associació de Productors d’Advocats (ASOPROA) a la finca Sinyent de Polinyà de Xúquer.

Amb l’objectiu de consolidar la rendibilitat d’aquest cultiu a la regió.

Amb l’objectiu de consolidar la rendibilitat d’aquest cultiu a la regió. La marca, identificada com a ‘CV’,. Busca diferenciar els alvocats produïts en camps autòctons, oferint un valor afegit i una comercialització més rendible en el mercat. Jose luis Aguirre,conseller d’agricultura va assistir i va insistir el la importancia d’aquesta marca de qualitat i aquesta mena d’iniciatives.

La iniciativa pretén competir amb l’exportació sud-americana al mercat europeu. Aprofitant la qualitat de la collita autòctona i la rapidesa del transport des de la península. Amb una superfície de 3.685 hectàrees dedicades a l’advocat a la Comunitat Valenciana i una producció propera a les 14.000 tones, s‘espera un creixement significatiu en la participació del mercat europeu.

El president de l’Associació Valenciana de Agricultors (AVA-ASAJA), Cristóbal Aguado, ha destacat la importància d’aquesta marca per competir amb la importació. Assegurant que la qualitat i sostenibilitat de l’advocat valencià són una garantia incomparable per als consumidors europeus.

L’esdeveniment de presentació ha comptat amb la participació del president de ASOPROA, Celestino Recatalá. Qui també ha  destacat el potencial de l’advocat com a complement en la renda agrària, així com el seu paper en la diversificació del sector agrícola a la regió.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.