Torrent celebrarà la II Marató d’entrevistes per a unir el talent del municipi amb empreses locals

El termini d’inscripció estarà obert fins a este dimarts 21 de maig.

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’Agència de Desenvolupament Local IDEA’T, oferix l’oportunitat de trobar ocupació en la II Marató d’Entrevistes de Som Talent Torrent.

Un esdeveniment que se celebrarà divendres que ve 24 de maig en el Centre Comercial Les Amèriques de 9.00 a 14.00 hores.

Més de 30 empreses seran presents en esta marató oferint més de 160 ofertes d’ús de diversos sectors, com a hostaleria, comerç, indústria, logística i servicis. Per a participar en la II Marató d’Entrevistes, és necessari registrar-se en la web https://torrent.somtalent.es/ i triar les ofertes d’ocupació que més encaixen amb el perfil personal.

Una vegada registrada, la persona interessada rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció i les cites per a les entrevistes sol·licitades. El termini d’inscripció estarà obert fins a este dimarts 21 de maig.

Les entrevistes es realitzaran durant tot el matí del 24 de maig en el Centre Comercial Les Amèriques. Els participants hauran de portar el seu curriculum vitae actualitzat, una carta de presentació opcional, DNI o NIE, bona actitud i ganes de treballar.

Tal com ha assenyalat Sandra Fas, Regidora de Comerç, Mercats i Ocupació, “La Marató d’Entrevistes de Som Talent Torrent és una gran oportunitat per a les persones que busquen ocupació a la nostra ciutat.” Així mateix, ha afegit que espera que “esta iniciativa siga un èxit i que moltes persones puguen trobar el treball que estan buscant.”

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.