Nova edició de la Fira Orienta’t a Catarroja

Catarroja Impulsa Jornades per a l’Orientació Educatiu-Laboral de la Joventut

L’Ajuntament de Catarroja s’embarca en l’organització de la Fira Orienta’t

L’Ajuntament de Catarroja s’embarca en l’organització de la Fira Orienta’t, unes jornades informatives que busquen orientar a la joventut del municipi en la presa de decisions responsables sobre el seu futur una vegada finalitzada l’etapa d’educació obligatòria.

L’alcaldessa Lorena Silvent destaca la importància d’esta fira, que s’ha dut  a terme els dies 13, 14, 15 i 16 de febrer, com un èxit continu que brinda ferramentes, informació i formació als estudiants de l’ESO i del Batxillerat.

Durant quatre dies, diversos instituts de la ciutat participaren en sessions tancades on els estudiants pogueren explorar opcions acadèmiques i professionals.

L’esdeveniment va comptar amb xarrades i dinàmiques impartides per orientadores professionals, oferint informació detallada sobre les opcions educatives i professionals relacionades amb l’etapa de cada participant. També es va proporcionar orientació individualitzada per a aquells que ho sol·licitaren.

Per a accedir al programa complet i als pròxims programes, es pot consultar en les xarxes socials del Espai Jove de Catarroja. Un esforç municipal per guiar a la joventut cap a un futur educatiu i laboral concorde als seus interessos i motivacions.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.