ACODA presenta la Fira de la Tapa més esperada

feria-de-la-tapa-en-aldaia-acoda-20

Durant tres intenses jornades Aldaia recuperarà ‘una de les activitats socials més il·lusionants a nivell comarcal’. Del 6 al 8 de maig una vintena de comerços conviden a tastar noves creacions, a preus populars, en la plaça Lluís Portavella

La tradicional Casa del Tio Carmelo va ser l’escenari, i els comerciants i hostalers d’Aldaia i voltants els protagonistes. Així es van presentar les tapes que entraran a concurs a la Fira de la Tapa i el Comerç d’Aldaia 2022, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de maig a la plaça Lluís Portavella d’Aldaia.

Guillermo Lujan, alcalde d’Aldaia, assegurava que “És molt important trobar-nos, citats per ACODA, per a tornar a celebrar la Fira de la TAPA amb grans expectatives, i per fi veient-nos les cares. Compartirem intensament les nostres tradicions més dinàmiques com esta Fira tan important per a la vida social d’Aldaia. Convidem a tots i totes amb il·lusió i força a reviure en germanor este esdeveniment que organitza ACODA i els comerços que són el motor d’Aldaia.” 

Per la seua part, per a Santiago Ruiz, regidor de Comerç, “tots i totes tenim moltes ganes de tornar a gaudir del gran comerç local que tenim a Aldaia, i amb la col·laboració sempre entre ACODA i l’Ajuntament tornarem a fer coses grans”.

El president d’ACODA, Fran Espinosa, declarava que este és “un dels esdeveniments més importants i il·lusionants que preparen al llarg de l’any per celebrar la gran festa de la tapa i el comerç que tenim a Aldaia”.

Entre els participants, Jaime i Israel presentaren tres tapes sorpresa amb toc oriental i japonés, 

Romina de Milonga anunciava tots els sabors habituals de les seues empanades, amb alguna novetat també per a xiquets i xiquetes, Natalia del bar Sol presentava les sues delicies, o Carlos Català ‘com a carnisseria ho basem tot en la carn, i molt casolà, i amb col·laboracions en altres negocis d’Aldaia’. Juanra arribava amb les seues croquetes sense gluten de pernil. O Anna, de Ca Nassio, que també presentava els millors vins de la terreta i alguna altra sorpresa: “esperem que la nostra gran Fira torne a ser tan exitosa per a tota la comarca”.

A més a més, altres comerços de sectors diversos també mostraran les seues ofertes especials i participaran de la festa del comerç d’Aldaia, que comptarà amb actuacions musicals i novetats. 

Les tapes concursants, podran votar-se a través del web www.compraldaia.com

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia