Acord d’estabilitat laboral a la Generalitat: Compromís cap a una gestió eficient

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha celebrat la signatura de l’acord d’estabilitat laboral amb els sindicats CSIF, UGT i CCOO en la Mesa General de Negociació. 

Ha destacat que aquest acord representa un hit important per a l’Administració pública, ja que estableix un camí cap a una gestió més eficient i compromesa amb oferir un servei òptim als ciutadans.

Mazón ha reconegut l’esforç conjunt dels sindicats i les diferents conselleries, destacant que l’acord és fruit d’una tasca transversal i responsable.

Ha expressat la seua satisfacció i compromís amb els resultats assolits en les negociacions, emfatitzant que el pacte contribueix significativament a l’estabilitat laboral, la reducció de la temporalitat i la bretxa salarial.

El president ha subratllat que l’acord no implica un suport incondicional, ja que la ciutadania espera resultats concrets que milloren la qualitat del servei públic.

En aquest sentit, ha ressaltat la importància d’implementar polítiques d’avaluació per a garantir l’eficàcia i l’eficiència de l’Administració, destacant la necessitat d’una corresponsabilitat entre totes les parts involucrades.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.