Adif proposa un pas inferior peatonal com a solució més eficaç i a curt termini per a eliminar el passa nivell entre Alfafar i Sedaví

Adif proposa un pas inferior peatonal com a solució més eficaç i a curt termini per a eliminar el passa nivell entre Alfafar i Sedaví.

La solució ha sigut presentada hui als alcaldes de estos dos municipis en una reunió on també ha estat present l’alcaldessa de Benetússer.

Esta proposta respon a l’acord aconseguit entre les parts en un protocol que contemplava el desenvolupament d’estudis per a la supressió del pas a nivell entre les dos localitats. 

Segons el comunicat d’Adif, els passos subterranis constituïxen una solució eficaç i segura per a mobilitat de ciutadans i vehicles en entorns urbans i àrees amb una alta concentració de trànsit per als vianants i vehicular.

En concret, en este cas, asseguraria l’encreuament de vianants, patinets, bicis i motos -que representen el 40% de la mobilitat de la zona– en condicions de seguretat total. Així mateix, s’eliminarien els avisos acústics

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.