AFABALS ha celebrado su 20 aniversario con una Marcha solidaria por el Alzheimer

La Plaça Major de Benifaió va ser el punt de trobada dissabte passat on l’Associació AFABALS (Associació de familiars de persones amb Alzheimer i altres demències d’Almussafes, Benifaió i Sollana). Va reunir una gran quantitat de participants en la jornada solidària per a recaptar fons a favor de la investigació sobre l’Alzheimer.

Més d’un centenar de participants van formar part de la marxa solidària, una marea blava que va recórrer els principals carrers i avingudes de Benifaió.

L’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz i la representant de AFABALS Amparo Arcís van llegir de manera conjunta un manifest on es van reclamar millores essencials per a totes les famílies afectades per les demències així com avanços en matèria sociosanitàries.

Un acte amenitzat musicalment per la dj Helen Krhu i on el Club Gimnàstica Rítmica Roquette Benifaió va participar oferint un ball solidari.

La solta de globus va tancar aquesta jornada solidària a Benifaió. En la qual AFABALS va celebrar a més el 20 aniversari des de la seua fundació.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.