Agents de la Policia Nacional salven la vida a un bebé de deu dies que s’havia ennuegat i no respirava

El pare va entrar en comissaria amb el bebé en braços demanant ajuda ja que aquest no respirava i es trobava cianòtic

Els policies van practicar unes primeres maniobres de reanimació després de comprovar que mancava de signes

Els policies van practicar unes primeres maniobres de reanimació després de comprovar que mancava de signes vitals, coordinant la seua actuació amb els serveis mèdics i traslladant-ho ràpidament en un vehicle policial fins a l’hospital

Durant el trajecte un dels policies va aconseguir que el menor començara a respirar lleument i va ser entregat al personal mèdic conscient, sent clave la intervenció policial per a salvar la seua vida

Agents de Policia Nacional de la comissaria de Sagunt (València) han salvat la vida a un bebé de deu dies que s’havia ennuegat, no respirava i es trobava en estat cianòtic.

Els policies que van practicar unes primeres maniobres de reanimació en el lloc, adaptades a l’edat del bebé, van decidir traslladar-lo ràpidament fins a l’hospital de la localitat perquè fora assistit mèdicament ja que no reaccionava a estímuls.

Els fets van ocórrer la matinada del dia 2 d’abril quan un home d’origen brasiler va acudir a dependències policials sol·licitant ajuda ja que el seu bebé de deu dies, el qual portava en braços, s’havia ennuegat moments abans en el domicili familiar mentre era alletat i portava diversos minuts sense respirar.

Els agents, després de comprovar que les vies respiratòries del menor no es trobaven obstruïdes, van començar a practicar les maniobres de reanimació oportunes al menor, comissionant simultàniament un servei sanitari perquè acudira al lloc amb urgència.

Sense dilació, i en veure que no reaccionava davant les primeres maniobres, els agents van decidir traslladar-ho veloçment en un vehicle policial fins a l’hospital de Sagunt, coordinant-se al costat del personal mèdic perquè estigueren preparats a l’arribada de l’indicatiu i pogueren prestar la deguda assistència amb la major celeritat possible.

Durant el trajecte, el policia que portava al bebé a les seues cames boca avall per a continuar donant-li palmades a l’esquena i no cessar en el seu intent de reanimar-lo, va aconseguir que aquest començara a respirar lleument, entregant-lo conscient al personal mèdic perquè aquests aconseguiren estabilitzar-lo.

La ràpida intervenció dels agents va ser clau per a revertir la situació en la qual el menor es trobava, aconseguint amb la seua actuació salvar al bebé, la vida del qual no corre perill segons fonts mèdiques.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.