Agricultura destina 300.000 euros a promocionar els productes “Molt de Gust” en l’hostaleria

Agricultura destina 300.000 euros a promocionar els productes “Molt de Gust” en l’hostaleria


El Diari Oficial de la Generalitat publica aquest divendres les ajudes a les quals poden acollir-se restaurants, cafeteries, cáterin i salons de banquets

La subvenció incentiva la inclusió en la carta de productes de qualitat diferenciada i agricultura ecològica certificada de la Comunitat Valenciana

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica destina 300.000 euros a promocionar els productes valencians de la marca “Molt de Gust” en el sector hostaler. Aquest distintiu integra la producció de qualitat diferenciada i agroecològica certificada.

Les ajudes, a les quals poden acollir-se restaurants, cafeteries, cáterin i salons de banquets, incentiven l’oferta en la carta d’un percentatge significatiu de productes agroalimentaris emparats per figures de qualitat diferenciada, així com de l’agricultura ecològica certificada pel Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV).

El territori valencià compta amb 18 figures de qualitat, entre Denominacions d’Origen (DO), Denominacions d’Origen Protegida (DOP) i Indicacions Geogràfiques Protegides, i amb un potencial agroecològic que l’any passat va superar les 240.000 tones de producció certificada.

El director general de Desenvolupament Rural, David Torres, ha explicat que la mesura “fa del sector hostaler aliat en la promoció, visibilitat i identificació d’aquests productes “Molt de gust”: sostenibles, de proximitat i excel·lència certificada, en l’oferta gastronòmica”.

L’import de l’ajuda és de 300.000 euros, ampliables, i les sol·licituds es poden presentar en el termini d’un mes, a comptar des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, que es pot consultar en el següent enllaç.

Comenta la notícia