Així serà enguany la il·luminació nadalenca a Silla

L’Ajuntament de Silla anuncia canvis notables en la decoració nadalenca d’enguany.

Com a novetat, enguany s’instal·larà un arbre en l’Av. Alacant en Biblioteca pública Municipal Xelo Carbonell Company

Que se suma als huit arbres situats en la Bega, el parc del Molí de Magalló, el parc de l’Va alterar i el parc de Sant Roc, la plaça del Mercat Nou, la Plaça dels Germans Iborra, l’Era de la Catarra i la plaça de l’Hort del Satisfet amb la intenció que la festa del Nadal també arribe als barris.

Una altra novetat és també l’ornamentació nadalenca que s’instal·larà en la plaça del Centre Cultural Carmen Valero, que canviarà el seu tradicional arbre de nadal per una bola gegant 3D transitable i un Os Màgic que se situarà en la plaça del poble i que sens dubte es convertirà en una de les figures protagonistes en el nadal de Silla.

Així mateix, es col·locaran garlandes lluminoses en diferents punts de la localitat com davant de la residència de majors, l’encreuament entre l’avinguda Ausias March i Rambla de la Independència o en l’av. País Valencià entre altres ubicacions. A més enguany s’il·luminaran com és habitual la rambla de la Independència, l’Av. Reis Catòlics, la plaça del Carmen Valero, la plaça del Mercat Vell i el Passeig de l’Albereda.

La Plaça del Poble la gran protagonista

Sense cap dubte, la Plaça del Poble serà el cor del nadal a Silla. Aquest divendres, 1 de desembre, se celebra la gran festa de l’encesa de llums de nadal que arribarà a tots els racons del municipi. Per a això s’ha programat tot un conjunt d’activitats per a tots els veïns i veïnes, que s’iniciaran amb l’actuació en directe en la plaça del poble de la cantant d’Operació Triomf Sandra Polop.

En l’acte, els xiquets i xiquetes de Silla seran els grans protagonistes ja que l’escolar més xicotet d’infantil serà el responsable de donar il·luminació a l’arbre gegant que col·loca el municipi en la plaça del poble. Tambín enguany l’Ajuntament de Silla repartirà prop de 2.000 esmorzars entre els escolars del municipi, dins de les activitats programades, prèviament a l’encesa de l’arbre amb la col·laboració de CONSUM.


L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozà, assegura estar molt emocionat amb la gran quantitat de gent que acudeix per a ser partícip d’aquesta gran festa. “Hem treballat al costat de l’alumnat dels tallers d’ocupació per a ampliar els elements ornamentals que ompliren de llum el nostre municipi aquest nadal.

La Festa de l’Encesa és un dia molt important per al nostre poble que el viu amb molta il·lusió”, afig.
En l’acte, el públic assistent també podrà gaudir d’una projecció gegant en la façana de l’església, i de diferents activitats d’animació. Per a engalanar més si cap la plaça principal de Silla, enguany, a més de l’arbre gegant, situat en el centre, també s’instal·larà el trineu amb rens.


Enguany, a més la plaça del poble comptarà amb un Os lluminós un adorn estètic, divertit i entranyable que segur es convertirà en una atracció turística on els veïns i veïnes acudisquen a fer-se fotos de record o publicar-les en les seues xarxes socials.


D’altra banda es comptara amb l’Oficina Postal de Noel rep les missives situada en la plaça a l’Ajuntament que s’obrirà el dia 1 de desembre i on els xiquets i xiquetes podran deixar les seues cartes de desitjos i veure els elfos de Papà Noel per a preparar.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.