Alaquàs acollirà aquest cap de setmana la primera concentració del 2022 de la Selecció Espanyola sub21 de Caiac Polo

Alaquàs ha sigut elegida com a seu d’inici dels entrenaments per les seues instal·lacions esportives per a la pràctica d’aquesta modalitat i comptarà amb dos jugadors locals

Alaquàs acollirà aquest cap de setmana la primera concentració de l’any 2022 de la selección espanyola de caiac polo en la categoria sub-21. El municipi ha sigut escollit com a seu d’aquest primer encontre per les seues instal·lacions i per la seua seua trajectòria en aquest esport.

La selecció espanyola sub21 va aconseguir l’any 2021, sota les ordes de l’entrenador alaquaser Gonzalo García, el títol de Subcampions d’Europa a Catània (Itàlia). Enguany comptarà amb Víctor Mateos com a seleccionador i entre ells hi haurà dos jugadors del Club de Caiac Polo d’Alaquàs: Josep Murillo i Diego Guinot, que lluitaran per entrar en la selecció final i representar Alaquàs arreu de tot el món.

D’aquesta manera, comencen a Alaquàs els entrenaments amb els quals s’inicia un nou projecte que té com a objectiu continuar mantenint a la selecció espanyola entre les millors del món tot i pensant en el Mundial de Caiac Polo que se celebra enguany a França al mes d’agost.

Comenta la notícia