Alaquàs celebra una festa d’inici de curs per a presentar les activitats

Alaquàs celebra una festa d’inici de curs per a presentar les activitats i facilitar la inscripció a les persones interessades

L’Ajuntament d’Alaquàs va celebrar el passat divendres 14 d’octubre una festa d’inici de curs per a presentar les activitats gratuïtes que s’ofereixen al Centre Social Benàger. A l’acte van asistir l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i la Regidora de Benestar Social, Elena Solís, que va realitzar una presentació de tots els tallers i activitats que es realitzaran al llarg de l’any i va animar les persones majors a inscriure’s en les diferents activitats.  

A continuació, totes les persones interessades van poder inscriure’s en les diferents activitats: taller de manualitats, taller d’agilitat mental, taller de gestió emocional i hàbits saludables, taller de noves tecnologies, taller de jocs de taula, campionats de parxís i dòmino i caminates saludables.

Les inscripcions a les diferents activitats es poden realitzar de manera presencial al Centre Social Benàger. Per a més informació es pot telefonar als números 666 730 096 i 96 150 37 90.

Comenta la notícia