Alaquàs, delegació valenciana de la II ruta del cocolesterol contra la malnutrició a Madagascar

L’Ajuntament d’Alaquàs és l’únic de tota la Comunitat Valenciana que col·labora de manera activa en aquesta iniciativa solidària promoguda per la Fundació Agua de Coco

Alaquàs és enguany delegació valenciana de la II Ruta del COCOlesterol, una iniciativa solidària de la Fundació d’Aigua de Coco a través de la qual es dóna suport al programa de lluita contra la malnutrició a Madagascar. El d’Alaquàs és enguany l’únic ajuntament valencià que col·labora en aquesta campanya.

La II Ruta del COCOlesterol és una marxa virtual a través de la qual les persones interessades recorren quilòmetres solidaris per a recaptar fons que aniran destinats a pal·liar els efectes de la malnutrició a l’illa africana. El repte comença el 29 d’octubre i finalitzarà el 15 de novembre i per a participar cal descarregar-se l’aplicació mòbil APP Live 321 Go i entrar en l’enllaç https://www.321go.es/Carrera/Widget/19-iirutadelcocolesterol.

Durant aquest temps, les persones participants podran realitzar un recorregut d’1, 3 o 5 quilòmetres tantes vegades com vulguen i de la manera que prefereixquen: a peu o corrent, en bicicleta, en patins… La idea és fomentar la vida saludable i sumar quilòmetres a la seua delegació, en aquest cas la d’Alaquàs. El recorregut es comptabilitzarà a través de l’aplicació necessària per a  participar.

En aquest repte participaran sis equips, un per cadascuna de les delegacions de Fundació Aigua de Coco a Espanya. Totes amb un objectiu comú: recórrer quilòmetres per a recolzar els projectes de lluita contra la malnutrició a Madagascar. Les persones que col·laboren participaran a més en un sorteig de nombrosos premis.

Agua de Coco es una ONG  dedicada a la cooperació a Madagascar i Camboya i té com a missió contribuir a la millora de la qualitat de vida dels col·lectius en situació d’exclusió social en països del Sud on hi ha més de 40.000 persones beneficiant-se dels projectes.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.