Alaquàs ha renovat un any més les seues quatre Flors d’Honor

Viles en Flor reconeix una convocatòria més el treball d’Alaquàs en la millora i posada en valor dels espais verds urbans.

Alaquàs ha renovat un any més les seues quatre Flors d’Honor. El màxim guardó que s’ha atorgat durant aquests anys per part de la iniciativa Viles en Flor.

Dels 50 municipis valencians presentats a aquesta convocatòria, sols 8 han aconseguit aquest guardó, entre ells Alaquàs.

El Regidor de Desenvolupament Sostenible, Sebastián Ruiz, i el Regidor d’Urbanisme, Jaime Marqués, van arreplegar el premi el passat divendres 20 d’octubre. De mans del president l’Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT), José Vicente Almudéver i de la coordinadora de Viles en Flor, Rosa Muñoz.

El col·lectiu ha decidit premiar de nou Alaquàs per tal de reconéixer el treball realitzat en el municipi en el foment de la diversitat vegetal urbana. La creació i el manteniment dels espais verds i el compromís de fer d’Alaquàs un municipi cada dia més amable i agradable. Des del punt de vista mediambiental perquè les veïnes i els veïns el puguen gaudir. El distintiu premia també l’esforç que realitza l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de posar en marxa iniciatives de d’urbanisme, formació, ocupació i conscienciació sobre la necessitat de tindre cura dels espais verds en l’entorn urbà

Viles en Flor Comunitat Valenciana

Viles en Flor Comunitat Valenciana és un programa anual que reconeix en forma de guardons anomenats Flors d’Honor. La trajectòria i les accions dutes a terme pels municipis de la Comunitat Valenciana en la millora i potenciació dels espais verds urbans. La seuagestió sostenible, l’educació ambiental i la conscienciació ciutadana. El programa compleix enguany la seua cinquena edició amb més de 30 municipis adherits. Alaquàs ha participat en aquesta iniciativa des què va nàixer l’any 2018. El primer any va aconseguir 3 Flors d’Honor i durant els últims 4 anys ha aconseguit 4 Flors d’Honor

Es tracta d’una iniciativa d’ASFPLANT que vol mostrar i posar en valor la riquesa anual i paisatgística del territorio mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que són un exemple a seguir. El seu objectiu final és contribuir a millorar la qualitat de vida de la ciutadania i millorar la imatge dels municipis.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.