Alaquàs ha tornat a ser un cap de setmana més l’epicentre del caiac pol

alaquas-valencia-8333-2

El Poliesportiu del Bovalar d’Alaquàs va acollir el dissabte 12 i el diumenge 13 de febrer la segona concentració de la selecció espanyola sénior femenina, entre les quals destaca la participació de Nuria Cañas, jugadora del Club de Caiac Polo d’Alaquàs

Alaquàs ha tornat a ser un cap de setmana més l’epicentre del caiac polo. La piscina d’estiu de les instal·lacions esportives del Bovalar d’Alaquàs va acollir el dissabte 12 i el diumenge 13 de febrer la segona concentració de la selecció espanyola sénior femenina. Alaquàs va ser escollit una vegada més com a seu d’aquest tipus de trobades per les seues instal·lacions i per la seua seua trajectòria en aquest esport.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor d’Esports, Fran Evangelista, van acompanyar les esportistes en aquesta concentració per a mostrar el seu recolzament a aquest esport i animar-les a encetar la temporada amb tota la il·lusió i força.

Les millors jugadores d’Espanya, entre les quals es troba la jugadora local Nuria Cañas, es van donar cita en el municipi per preparar-se per a lluitar per la medalla en el proper campionat del món que se celebrarà al mes d’agost a Saint Omer (França). Nuria Cañas forma part del Club Caiac Polo d’Alaquàs i és un pilar fonamental d’aquesta selecció. Amb el seu treball i constància tornarà a lluitar per revalidar un lloc destacat en l’equip i millorar el resultat aconseguit l’any passat a Europa, en qué van aconseguir la cinquena posició.

Cal destacar a més que la concentració va comptar amb el membre del Club Caiac Polo d’Alaquàs, Gonzalo García, com a entrenador per la incapacitat temporal del seleccionador actual. Es va confiar en l’esportista local per a aquest cap de setmana per la seua trajectòria ja que va aconseguir el subcampionat d’Europa el passat any amb la selecció sub21. Per part d’Alaquàs, va estar present en la concentració també la jugadora local Mar Andreu, convidada pel seleccionador titular.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia