Alaquàs homenatja l’esportista local Carmen Benavent Fons

L’esportista va estar acompanyada del Club Arc València, amb el qual han aconseguit recentment el títol de Subcampions nacionals en la modalitat 3D de Tir amb Arc per equips mixtes

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, va rebre ahir dijous 3 de febrer la veïna d’Alaquàs, Carmen Benavent Fons, proclamada recentement Campiona Autonòmica de Tir amb Arc en la Modalitat Tradicional categoria senior, per tal de felicitar-la de manera personal per la seua trajectòria esportiva.

El primer edil, acompanyat pel Regidor d’Esports, Fran Evangelista i la Regidora de Comerç, Sandra Conde, va lliurar a l’esportista un quadre en record d’aquest homenatge i li va donar l’enhorabona pels èxits aconseguits i per esdevindre “en exemples i referents per a la ciutadania Alaquàs”.

L’esportista va estar acompanyada pel president del Club Arc València, Vicent Murria, entitat amb la qual han aconseguit recentment proclamar-se Subcampions Nacionals en la modalitat 3D de Tir amb Arc per equips i pel jutge de la Real Federació de Tir amb Arc i monitor, Alberto Cuevas. Va assistir també al reconeixement el seu company per equips mixtos, Josep López i familiars i amistats de l’homenatjada.

Carmen Benavent practica aquest esport des de l’any 2007 i forma part del club Arc València www.arcvalencia.com. L’any 2008 va aconseguir el títol de subcampiona d’Espanya en la modalitat arc nu i des d’aleshores no ha cessat de practicar i millorar en aquest esport que li apassiona.

L’esportista ha destacat que es tracta d’un esport “desconegut per a la majoria que es pot practicar des dels 8 anys i que té molts avantatges ja que és dels grans recomanats quan una persona necessitat rehabilitació així com també per a les dones operades de càncer de mama per a reduir els efectes del lenfidema”. Benavent ha animat el públic a conéixer i sumar-se a aquest esport que compta amb diverses modalitats com ara aire lliure, sala o recorregut en bosc.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.