Alaquàs inicia aquesta setmana els treballs de millora l’avinguda General Palafox

Aquesta actuació forma part del projecte de reparació de danys en via pública per arbrat i compta amb un pressupost de 47.000 euros.

L’Ajuntament d’Alaquàs ha iniciat aquesta setmana els treballs de millora de l’accessibilitat i reparació de la calçada a l’avinguda General Palafox. Es tracta d’un projecte municipal que compta amb un pressupost de 47.000 euros i que té l’objectiu de reparar els danys ocasionats per l’arbrat en la via pública.

Els treballs consistiran en millorar l’accessibilitat en l’encreuament de l’avinguda amb els carrers Alcoi i Josep González Huguet i reparar els desperfectes ocasionats a la calçada en el tram d’aquesta avinguda amb els carrers Alcoi i Bonavista.

Per una banda, es crearan guals peatonals accessibles en les voreres dels actuals passos per a vianants existents en l’àmbit de l’actuació i es repararan els desperfectes en la calçada de la zona d’aparcament lateral que hi ha junt a l’albereda de les Autonomies. De manera simultània tindran lloc les obres d’eliminació de barreres arquitectòniques i la reparació dels danys en la via pública per l’arbrat.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.