Alaquàs llança una campanya per a fomentar el reciclatge de l’oli domèstic

Alaquàs compta amb quinze contenidors de reciclatge d’oli i durant 2021 es van reciclar un total de 6000 litres

L’Ajuntament d’Alaquàs ha llançat una campanya per a fomentar el reciclatge de l’oli domèstic, un dels productes d’alimentació que més contaminen l’aigua. L’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar la ciutadania sobre la importància d’aquest tipus d’accions i donar a conéixer amb detall de quina manera s’ha de dipositar l’oli per tal d’evitar la contaminació.

La campanya es pot veure ja des de hui dijous 10 de febrer en tots els canals oficials de l’Ajuntament d’Alaquàs així com també en els diferents panells de publicitat exterior coneguts com MUPIS.

A través d’una imatge s’informa de la importància d’introduir l’oli en botelles de plàstic tancades de màxim cinc litres i dipositar-lo en el contenidor específic. Es recorda a més que sols es pot dipositar oli domèstic i no industrial o de motor.

Alaquàs compta amb un total de quinze contenidors de reciclatge d’oli distribuïts per diferents zones del muncipi. El mapa de contenidors es pot consultar a la pàgina web municipal en l’enllaç https://www.alaquas.org/mapacontenedoresaceite.asp o escanejant el QR dels cartells publicitaris. Cal destacar que gràcies a aquesta iniciativa, durant l’any 2021 es van reciclar 6.000 litres.

Més informació: https://www.youtube.com/watch?v=z0ncrU34B_I

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia