Alaquàs realitza tasques de manteniment viari en diversos carrers del municipi

Instal·lació de nous senyals i repintat de passos de vianants per millorar l’accessibilitat.”

“Continuen les tasques de manteniment en diferents zones del municipi per garantir la seguretat dels vianants.

Aquestes actuacions executades per la Policia Local d’Alaquàs formen part dels treballs previstos per a mantindre i reforçar la seguretat vial

 La Policia Local d’Alaquàs ha realitzat durant aquestes últimes setmanes manteniment viari en diferents carrers del municipi amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i mantindre i reforçar la seguretat vial i una adequada senyalització i donar resposta a les necessitats de la ciutadania. 

 L’àrea de senyalització de la Unitat de Trànsit, Educació i Senyalització Vial de la Policia Local ha instal·lat en els últims dies dos noves senyals de pas per a vianants en els dos nous passos de vianants creats recentment al carrer Cid per tal de facilitar l’accés a la nova zona comercial.

 S’ha procedit també al repintat de diversos passos de vianants al carrer Sant Joan de Ribera, encreuament amb carrer Pare León així com en les zones annexes al parc del Rollet així com també al carrer La Música amb carrer Germanies.

 A més, i per a completar els treballs de rebaixos duts a terme recentment al carrer Mare Josefa Campos, s’estan repintant també tant els passos nous com els anteriors en els carrers Lerma Martínez, Isabel La Catòlica i Federico García Lorca.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.