Alaquàs realitza treballs de pintura i manteniment viari 

Aquestes actuacions executades per la Policia Local d’Alaquàs formen part dels treballs previstos per a mantindre i reforçar la seguretat vial

La Policia Local d’Alaquàs ha realitzat durant aquestes últimes setmanes treballs de pintura i manteniment viari en diferents carrers del municipi amb l’objectiu de mantindre i reforçar la seguretat vial i una adequada senyalització i donar resposta a les necessitats de la ciutadania. 

Una de les actuacions principals s’ha centrat en la millora de la pintura vial dels estacionaments del Cementeri Municipal donada la proximitat del Dia de Tots Sants i l’augment de les visites en aquestes dates.

S’ha reforçat també la pintura en els pasos de vianants propers al col·legi Mare de Déu de l’Olivar I, parc del Roser i albereda central de l’avinguda Camí Vell de Torrent, zones molt transitades durant tot el dia per una gran quantitat d’escolars.

A més s’han realitzat treballs d’adequació de la senyalització en la nova rotonda del carrer Bisbe Cervera i s’han dut a terme actuacions puntuals en els carrers Benlliure i Senyera, on una vegada finalitzades les obres de reducció de voreres i accesssibilitat, s’han repintat els pasos de vianants.

Comenta la notícia