Alaquàs realiza treballs de repintat de pintura viària als carrers del municipi

L’Ajuntament d’Alaquàs ha reforçat aquests dies el treball de manteniment i pintura de senyalització viària realitzat el passat estiu en tota la població.

L’Ajuntament d’Alaquàs ha realitzat aquest mes diferents treballs de repintat i manteniment de la pintura viària. Es tracta de l’última fase d’una actuació municipal que es va iniciar el passat mes de juliol amb l’objectiu de renovar la pintura de tots els carrers així com la posada a punt de tota la senyalització viària.


Durant aquests últims dies s’ha repintat principalment l’eix vertebrador que forma el carrer Conca amb avinguda País Valencià, Ausiàs March i avinguda Vicente Blasco Ibáñez amb Pablo Iglesias. S’ha posat especial èmfasi en passos de vianants i altres elements de senyalització viària. D’aquesta manera, s’han pintat 900 m2 en passos de vianants, 250 m2 de zones excloses al trànsit marcades amb línies obliqües paral·leles, 90 m2 de fletxes i un total de 300 m2 de línies.


S’ha dut a terme també la pintura de la zona de punt de recàrrega de vehicles elèctrics de l’avinguda País Valencià així com les zones blaves reservades per a l’aparcament de persones amb mobilitat reduïda.


L’actuació ha comptat amb un pressupost de 53.625,13€ i s’ha finançat amb càrrec al Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València.


Els treballs de pintura es van iniciar el mes de juliol passat perquè aquest tipus d’actuacions es realitzen a l’estiu per a minimitzar les molèsties als veïns i veïnes. Durant l’estiu es va dur a terme la pintura i manteniment de tots els carrers així com també de les zones d’aparcament de mobilitat reduïda.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.