Alaquàs serà la seu del Programa de Tecnificació de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana

Aquesta iniciativa converteix Alaquàs en un referent d’aquest esport gràcies a la implicació de l’Ajuntament d’Alaquàs i del Club Sportiu Xe Alaquàs

Alaquàs s’ha convertit en seu del Programa de Tecnificació de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el president del Club Sportiu Xe Alaquàs, Vicente Navalón, i el president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat, han signat hui divendres 26 de gener el conveni de col·laboració esportiva, tècnica, pedagógica i de formació.

Aquesta iniciativa respon a l’objectiu de l’Ajuntament d’Alaquàs de promocionar l’esport i col·laborar amb els clubs esportius del municipi per tal de fomentar la seua participació en aquest tipus de programes a través dels quals es complementa la formació i preparació que reben en els seus equips. A més, a través d’aquesta actuacióes fomenta també l’esport femení.

A través d’aquesta línia de col·laboració, l’Ajuntament d’Alaquàs cedeix l’ús de 2 pistes de bàsquet i minibàsquet del Pavelló Municipal per a poder realitzar aquests entrenaments que tindran lloc durant dos diumenges dels mesos de febrer, març, abril i maig.

Gràcies a aquest conveni, dos entrenadors del club Sportiu Xe d’Alaquàs tindran l’oportunitat de formar part del cos d’entrenadors del programa de tecnificació com a ajudants. A més, es garantirà també que dos xiquets i dues xiquetes formen part dels grups d’entrenament

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.