Albal celebra la Gala de Premis Albal 2023

El poble d’Albal s’ha engalanat a la Casa de la Cultura per celebrar la Gala de Premis Albal 2023. 

Autoritats del poble han volgut reconéixer a dues institucions que formen part de l’ADN de la localitat de l’Horta Sud.

En primer lloc, la Coral Polifònica de Santa Ana amb el Premi Poble d’Albal. La qual celebra el seu 25 aniversari, sota la direcció de Miguel Pons, destacant per la seua contribució musical a la vida d’Albal i el reconeixement nacional del seu director.

La Coral ha fet concerts en tot el país, fins i tot en llocs emblemàtics com el Vaticà i Roma. El seu president, José Gabriel Pedregal, espera que aquest reconeixement atraga a noves generacions de cantants.

I, per altra banda, s’ha premiat a Dora Samper i Joaquín Galán, gerents de la Pastisseria Galà, com a Fills Predilectes del Poble d’Albal. 

La seua pastisseria compta amb 50 anys de trajectòria endolçant als albalencs. Ha sigut un referent en la pastisseria de València, atraient a clients de tota la província per la seua qualitat, treball iincansable i premis en concursos.

L’alcalde, José Miguel Ferrís, ha expressat la seua satisfacció per honrar a aquestes entitats. 

Una gala que celebra la dolçor i la música que s’arrela al poble i que forma part de tots els albalencs i albalenques, deixa moments històrics al poble i que ens recorden la importància de la comunitat i la germanor.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.