Albalat de la Ribera analitza les conseqüències ocasionades per les últimes pluges

Els més de 200 litres per metre quadrat que les pluges van descarregar la matinada de dijous a Albalat de la Ribera han provocat diversos inconvenients que han alterat la vida de veïns i veïnes.

Per sort aquest matí de divendres els xiquets i xiquetes han pogut reprendre les classes després que el personal professional haja pogut subsanar les anomalies ocasionades per la pluja en els centres educatius.

José Antonio Roig, alcalde d’Albalat de la Ribera, ha fet balanç de la situació viscuda durant la jornada d’ahir dijous i com es troba la població a hores d’ara.

Roig ha destacat els desperfectes que encara no s’han pogut solucionar en el poliesportiu, el túnel del carrer Sueca, també a la mateixa zona, en el qual estan portant-se a terme treballs per extreure l’aigua acumulada i la caiguda d’un arbre de grans dimensions a l’interior de les instal·lacions esportives.

Finalment, l’Alcalde ha enviat un missatge de tranquilitat i prudència a l’hora d’eixir a la carretera amb l’alerta de fortes pluges i ha informat que les brigades municipals estan a ple rendiment perquè la població torne a la normalitat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.