Alberic acull una completa Matinal Esportiva amb la participació de tots els clubs

Alberic és municipi esportiu. Tots els dies són milers els que practiquen l’esport i per tant aposten per una vida més saludable.

Múltiples són les associacions i clubs d’aquest tipus i per això l’Ajuntament que comanda Toño Carratalá des de l’alcaldia i també des de la Regidoria d’Esport ha organitzat una Matinal Esportiva que reunirà el diumenge 25 de setembre a partir de les 9 hores i en la Glorieta a tot l’espectre esportiu de la localitat.

Milers de persones viuran una intensa jornada per a la qual s’han programat múltiples activitats, tant per part del consistori municipal com també per part dels diferents col·lectius, que comptaran amb un estand individualitzat per a promocionar-se. Alberic compta amb clubs de bàsquet, futbol, triatló, tennis, pesca, aeromodelisme, pilota valenciana, gimnàstica rítmica, patinatge, futbol sala, atletisme, escacs, taekwondo, lluita com kick-boxing i altres arts marcials o culturisme. A més, disposa d’esportistes que s’expandeixen per altres pràctiques com el ciclisme, el motociclisme o la natació, per situar un exemple.

La jornada començarà a les 9 hores, en la Plaça Esportiva, una classe de pilates gratuïta per a tots aquells i aquelles que vulguen participar. Més tard hi haurà exhibicions de gimnàstica, taekwondo, lluita i una altra classe de zumba, a més d’activitats com a tir amb arc, una masterclass de la jugadora internacional de bàsquet i campiona d’Europa María Pina, una competició de ciclisme amb el destacat Óscar Moscardó, carreres de motos i un esmorzar popular gratuït per a tots aquells i aquelles que estiguen inscrits en els clubs locals. Participaran a més totes les empreses dedicades a l’esport a Alberic, cas de gimnasos, establiments de crosfitt, botiga de venda de productes, fisioterapeutes o entrenadors personals.

A més, durant tota la Matinal se sortejaran productes esportius com a roba tècnica i objectes de diferents disciplines i tindrà lloc un programa de televisió en directe que servirà per a donar protagonisme als esportistes locals a través de les xarxes socials.

Segons l’alcalde i regidor d’Esports: “Recuperem la Matinal Esportiva que es va celebrar fa anys en la nostra localitat però que s’havia perdut. La vida saludable és clau en els nous paràmetres culturals i Alberic compta amb un important múscul esportiu que es visualitza a través dels clubs i persones que el practiquen de manera amateur i professional cada dia.

Aquest esdeveniment busca promocionar la seua activitat i situar-los com a referents de la societat perquè a partir d’aquests exemples seran més els que es llançaran a practicar esport i per això cada vegada comptarem amb una societat més sana”.

Comenta la notícia