Alberic presenta la segona edició del concurs de curtmetratges Roda la Mona

Parlar d’Alberic és parlar d’art, i és que any rere any el poble riberenc ha anat consolidant iniciatives com el Concurs de pintura ràpida a l’aire lliure o el certamen d’street art ArtAlberic.

Des de fa un any, a les expressions artístiques plàstiques se suma una nova disciplina: l’audiovisual.

L’Ajuntament d’Alberic ha redactat les bases d’un nou concurs on les i els participants hauran de presentar un curtmetratge gravat durant un cap de setmana. Els principals requisits per a poder presentar les obres a concurs són que la peça continga, almenys, una escena rodada al terme municipal d’Alberic (a un espai reconeixible). Que en algun dels plànols del curt es puga veure un objecte concret, el qual s’anunciarà al moment de començar el concurs. Les peces hauran de tindre una durada d’entre 3 i 10 minuts, sense computar els crèdits inicials i finals en el metratge.

Respecte dels dies de realització del concurs, este tindrà lloc el cap de setmana del 13 i 14 d’abril. El mateix dissabte es convocaran els equips i persones participants a les 09:30 hores per a donar a conéixer l’objecte en qüestió i per a donar pas a l’inici de les gravacions.

L’Ajuntament d’Alberic posarà a disposició dels participants un espai on poder treballar aspectes com el guio. El pla de producció, l’edició, etc., durant el matí del dissabte. El termini d’admissió dels curtmetratges serà fins el dilluns 15 d’abril a les 15:00 hores. Les persones participants hauran d’enviar l’enllaç de descàrrega del curtmetratge al correu premsa@alberic.es abans del tancament del termini.

Hi hauran cinc premis

Seguidament al visionat de les obres per part del jurat, el qual estarà format per l’Alcalde d’Alberic. Un regidor o regidora de l’Ajuntament d’Alberic i tres persones professionals de l’audiovisual. S’atorgaran els següents premis: un primer premi de 1.000 euros. Un segon premi de 500 euros. Un tercer premi de 250 euros; un quart premi d’un xec de compra al comerç local per valor de 150 euros; i un cinquè premi d’un xec de compra al comerç local per valor de 100 euros. Els premis podrien quedar deserts si la qualitat de les obres és insuficient o si no es compleix algun dels requisits.

La inscripció serà gratuïta. Per a participar al II Concurs de Curtmetratges Roda la Mona d’Alberic. S’haurà d’emplenar el full d’inscripció disponible a la pàgina web de l’Ajuntament d’Alberic i enviar-lo abans del dijous 11 d’abril a les 23:59h al correu premsa@alberic.es. En cas de presentar-se diferents persones com a equip, es designarà un Director/Directora i s’afegiran les dades de la resta de participants a la fulla d’inscripció.

Tota la informació en https://www.alberic.es/va/noticia/ii-concurs-curtmetratges-roda-mona 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.