Alberic promociona la mona a través de les compres en el comerç local

El Grup de Desenvolupament Econòmic d’Alberic (Acudiu) ha posat en marxa la campanya ‘Si de la mona de Pasqua vols gaudir, Acudiu Alberic’, una iniciativa que pretén incentivar el consum local a través del producte estrela del municipi.

Fins a fi d’existències, totes aquelles persones que compren en els més de vint negocis adherits a aquest pla podran emportar-se amb si una mona per a endolcir els seus dies en unes dates tan marcades com la Pasqua.

“A través d’aquesta campanya volem que la gent veja recompensades les seues compres amb el nostre producte més típic. És una forma original de provar el dolç i al mateix temps, descobrir tot el potencial econòmic del nostre poble. Estem en una etapa que és clau per als nostres forns i en aquest camí cap a la recuperació hem volgut estar al seu costat. Esperem que hi haja gran participació”, apunta el president de l’associació, Javier Rubio.


Paral·lelament, en les xarxes socials s’aniran celebrant diferents sortejos de mones entre la gent que complisca amb les bases del concurs. Dinàmiques que s’allargaran fins al pròxim 25 d’abril.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia