Alberic reparteix 2.500 euros amb els Premis a l’Excel·lència i a l’Esforç

El passat divendres 29 de setembre, el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alberic va acollir l’acte de lliurament dels diplomes a l’alumnat mereixedor dels Premis a l’Excel·lència i a l’Esforç del curs 2022-2023.

A les persones guanyadores els van acompanyar també les i els alumnes finalistes, qui també van rebre el corresponent diploma acreditatiu.

L’acte, presidit per Toño Carratalà, Alcalde d’Alberic, va comptar amb la participació de Bea González, Regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Alberic. De Robert Calabuig, Director de l’IES Consuelo Aranda d’Alberic i de Nanda Garcia i Raul Rabadan, membres del claustre de professors de l’institut.

Premi a l’Excel·lència

Amb el Premi a l’Excel·lència, segons les bases, “es reconeix els alumnes que han destacat per l’excel·lència i el rendiment dels seus resultats acadèmics en l‘etapa d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat amb EBAU i Cicles Formatius”. En el cas de l’ESO, el premi ha sigut compartit entre Verònica Roses, Dario Amorós, Camino Briz i Claudia Moscardó. Tots ells amb una nota mitjana de 10. Carla Maiquez ha sigut la guanyadora del premi per a l’estudiantat de Batxillerat amb EBAU. Rafael Alberola ha guanyat la categoria dedicada als Cicles Formatius.

Premis a l’Esforç

D’altra banda, amb els Premis a l’Esforç “es reconeix els alumnes que han destacat per l’esforç personal i per la dedicació mostrada per superar qualsevol tipus de dificultat personal, educativa, familiar o sociocultural en l’etapa d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat amb EBAU i Cicles Formatius”.

Mentre que el premi va quedar desert en l’etapa de Batxillerat amb EBAU. David Prats (ESO) i Dong Peisen (Cicles Formatius) van obtindre un diploma i un premi de 500 euros atorgat per l’Ajuntament d’Alberic. Els premis a l’Excel·lència contemplen la mateixa quantia econòmica per a les persones premiades.

L’Alcalde Toño Carratalá destacava “la capacitat de les i els alumnes per a fer front a les seues obligacions acadèmiques. Així com a altres dificultats familiars. Estem davant quatre alumnes que tenen un 10 de mitja, i això demostra el compromís de les i els nostres joves. A més, David Prats i Dong Peisen ens han donat una lliçó de vida. Mostrant-nos com algú és capaç de lluitar contra qualsevol adversitat i seguir endavant per a construir el futur que volen. Com no, és necessari destacar també el paper de les professores i els professors, perquè gràcies a la passió que posen en la docència fan possible que estos premis siguen una realitat, perquè són capaços de transmetre eixa passió als seus alumnes”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.