Alberic revalida les Tres Flors d’Honor de la iniciativa Viles en Flor

Este divendres 14 d’octubre ha tingut lloc al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia la cinquena edició de la Gala Viles en Flor, organitzada per l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT).

Concloent l’exercici del 2022, Alberic ha resultat guanyador del guardó amb tres flors d’honor “per tindre 124.405 metres quadrats de zona verda, el que suposa un radi d’11,79 metres quadrats per habitant, una xifra que està per damunt del que aconsella l’Organització Mundial de la Salut. També destaca per la varietat d’espais verds.

Podríem destacar el parc forestal de la Muntanyeta, on apareixen algunes de les sèries climàtiques de la serra mediterrània adossada a la població. També està la Glorieta i un llarg etcètera. És també d’obligada menció la infraestructura verda externa d’este municipi: té zones fluvials a la vora del Xúquer, és meravellós. També hem de destacar el seu compromís amb la gestió sostenible”, han argumentat des de l’organització.

Alberic ha estat representat per l’alcalde del municipi Toño Carratalà, pel regidor de Serveis Municipals Juan Vergara i per Inés García i José Ramón Guerola dues de les persones que conformen l’equip dels Serveis Municipals d’Alberic.

Comenta la notícia